آیا جایگاه شهرداری سکوی پرش است ؟ اگر نه پس چرا شهرداری از بعد نظارتی پیشرفتی نمی کند؟!
نمی دانم طی این 32 سالی که از عمر انقلاب اسلامی می گذرد تا کنون شهر تهران چندتا شهردار عوض کرده و چندین بار این جایگاه سکوی پرش برای پست های بالاتر قرار گرفته اما آنچه به نظر می رسد این واقعیت است که هنوز برای تعمیر و نگهداری خیابانهای تهران یک دستورالعمل و آئین نامه مدون و مهندسی شده ایی وجود ندارد !!!
نمی دانم ، شاید لازم به دستورالعمل نباشد و شاید هم دستورالعمل مدون وجود دارد اما صلاح نیست روی میز مسئولین شهرداری باشد!!! چونکه ممکن است مزاحم اشتغال زایی باشد! بخاطر اینکه باید برای دوستان پیمان کار هم کار تراشید زیرا بی کاری موجب فساد می شود!!!
آنچه موجب شد این وجیزه ی موأدبانه را که از چندین فیلتر اخلاقی عبور کرده تا به این سطح از گفتمان رسیده (به خاطر عصبانیت و خسارت های ناشی از بی مسئولیتی و ندانم کاری برخی ها) برای آقایان مسئول در شهرداری بنویسم ، هم آقایانی که در گذشته افتخار مسئولیت در شهرداری را داشتند و هم آقایانی که الان ما در خدمتشان هستیم و هم آقایانی که قرار است در آینده این مسئولیت خطیر خدمت رسانی را به عهده بگیرند و شانه های نحیف شان را مانند ژان وان ژان زیر بار خدمت به مردم به زحمت بیندازند و از حالا برای گرفتن مسئولیت خدمت در شهرداری در صف طویل بر روی یک پا ایستاده اند! فقط بیان دو کلمه حرف حساب می باشد و لاغیر.
حتما هر کسی که در خیابانهای تهران رانندگی کرده از چاله های بیشمار آن بی نسیب نمانده که این یا بصورت آسیب به جلوبندی خودرو می باشد یا بصورت تصادف با خودرو عقبی بخاطر ترمز ناگهانی و یا انحراف به چپ یا راست و شاخ به شاخ شدن با خودروی جلویی بخاطر فرار از چاله های میزبان می باشد!!! البته سهم موتور سواران بیش از دیگران است زیرا بر اثر وارد شدن چرخ جلوی موتور در چاله های میزبان با فرق سر بر زمین خورده و...
بیان این داستان چه فایده ایی دارد ؟! در حالی که هیچ کدام از شهرداران خدمت گذار به مردم!!! که در جای گرمشان نشستند به هیچ کسی پاسخگو نمی باشند یعنی ما که تا به حال ندیدیم شهرداری را برای چاله های بیشمار شهر تلنگری بزنند.
حالا اگر صدای ضعیف راننده های خسارت دیده یا موتورسواران واژگون شده به گوش شهردار تهران رسید دو کلمه حرف حساب برای گفتن خواهیم داشت :
1- چرا هر کسی بدون مجوز شهرداری در محله خودش اقدام به کندن کوچه یا خیابان یا احداث یک دستگاه برجک دست انداز! می نماید ؟
2- چرا سازمان ها و نهادهای دولتی مانند مخابرات و سازمان آب و فاضلاب برنامه هایشان را برای کندن خیابان ها با شهرداری هماهنگ نمی کنند تا هر خیابانی فقط یک بار کنده شود و یک بار هزینه پرداخت شود ؟
3- چرا شهرداری بعد از 32 سال از انقلاب یک دستورالعمل مدونی برای تعمیر و نگهداری آسفالت خیابانها تدوین نکرده که تمام هماهنگی های کندن و تعمیر کردن و نظارت بر حسن انجام کار را از صفر تا صدش را نظارت کند؟
مردم این موارد را بارها شاهد بودند که بعد از مدتهای طولانی و با درخواست فراوان اهالی محله یک خیابانی آسفالت شده اما کمتر از یک ماه به یادشان افتاده که باید در همان خیابان لوله گذاری شود یا کابل مخابرات نصب شود و... ، تازه بعد از خراب کردن آسفالت خیابان تعمیر آن ، آنقدر طولانی می شود تا هر راننده ایی که گذرش به آن خیابان می افتد از همانجا باید به جلوبندی سازی برود!!! و از آنهم بدتر این است که وقتی هم خیابان را تعمیر می کنند یک هفته بعد همان نقطه نشست می کند و از اینجا معلوم می شود که شهرداری فقط چشم بسته پول بی زبان این ملت را به پیمان کار بی تعهد می دهد و بعد از خرابی آسفالت و یا نشست آن هیچگونه خسارتی نمی گیرد که اگر چنین نظارتی بود شاهد اینهمه چاله یا دست اندازهای غیر استاندارد نبودیم .
اگر شما هم در مورد کوچه و خیابان های تهران اضافه بر این پیشنهاد و انتقادی دارید حتما بنویسید و در اولین صندوق صدقات درب منزلتان بیندازید تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
نوشته شده توسط :::نظرات دیگران [ نظر]